Picasso logo

Restaurant Lyngby - Find os på den hyggelige Hovedgade

Er du på udkig efter en restaurant Lyngby til en hyggelig og lækker middag, må du ikke gå glip af Café Picasso. Vi ligger placeret på den spændende Hovedgade, og er derfor det oplagte sted at tilbringe en aften, i hjertet af Lyngby. 

Nyd en delikat middag

På vores restaurant i Lyngby finder du alverdens lækre retter på menukortet, og vi kan næsten garantere for, at der er noget for enhver smag. Hvert måltid bliver tilberedt med nænsomhed og sans for detaljen, så du kan nyde at spise ude og få smagsløgene forkælet. 

Køkkenet er dedikeret til at servere delikate retter, hvor råvarerne er i fokus og præsenteres med finesse. Her kan gæster nyde alt fra delikate mindre snacks til velsmagende hovedretter og himmelske desserter.

Kvalitet i højsædet

Café Picasso er karakteriseret ved vores store fokus på kvalitet, både når det kommer til maden og den samlede oplevelse. Vi prioriterer lækre, smagfulde råvarer og skaber særlige retter, der afspejler områdets smag og kultur.

Vores personale gør sig umage for at guide jer gennem jeres aften, både når det kommer til mad og drikkevarer. De står klar til at besvare alle spørgsmål, og giver også gerne en anbefaling med, skulle I have brug for vejledning. 

Store og små selskaber

Vi byder både større og mindre selskaber velkommen – uanset om I fejrer en særlig anledning, eller I blot er et par, der ønsker at nyde en middag ude. Hos os er der plads til det hele, og vores restaurant Lyngby har højt til loftet og en afslappet atmosfære. 

Vi er det perfekte sted at tilbringe både en hverdag eller weekend aften, og det er helt op til jer, om der er tale om en mere eller mindre formel middag. Vi sørger for god stemning, indbydende omgivelser og lækker mad, så I behøver blot at medbringe det gode humør.

En restaurant Lyngby med plads til det hele

Kom forbi Café Picasso på den charmerende Hovedgade, og nyd en restaurant Lyngby med plads til det hele. Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor og give dit selskab en særligt hyggelig aften.