Picasso logo

Frokost Lyngby
prøv vores mange
spændende retter

frokost i hyggelige omgivelser

Ønsker du at nyde en frokost i Lyngby i hyggelige omgivelser, så er Picasso et af de helt rigtige valg. Placeret på hovedgaden i hjertet af byen udgør cafeen det perfekte stop til at hvile benene og få et afbræk fra byens liv. Cafeen ligger kun et stenkast fra Lyngby Storcenter og er perfekt at kombinere med en shoppetur rundt i byens område.

Vores frokost menu byder på mange spændende retter, og du finder alt fra salater, sandwich, burgere, snacks og meget mere.

Måltider for enhver smag

Vores spændende menukort byder på retter for enhver smag, og du finder både mad i den lettere og tunge ende, så der er noget til både den store og lille sult. Vores kokke kræser for detaljerne, og råvarerne er altid friske og nøje udvalgt. 

Vi tilbyder derudover også et væld af læskende drikkevarer og kaffe, så du kan sammensætte din frokost i Lyngby lige efter dit ønske. Vores montre er altid fyldt med fristende lækkerier, så du kan afslutte dit måltid med noget sødt til ganen. 

FORKÆL DIG SELV

Picasso er oplagt at besøge i forbindelse med en shoppetur i byens storcenter eller de mange fine butikker i området, herunder en tur langs hovedgaden.

Trænger du til en pause eller blot at forkæle dig selv, er det derfor oplagt at besøge os til en frokost i Lyngby. Vores hyggelige cafe skaber de perfekte rammer for at nyde et måltid i centrum, med mulighed for at kigge ud på hovedgaden og iagttage det travle liv.

Hos os er der højt til loftet og uformel stemning, så du kan tage hele familien med uden problemer. Vi har desuden plads til både større såvel som mindre grupper, men hvor I meget gerne må kontakte os på mail, hvis I er over 8 personer. 

Nyd en frokost i Lyngby ude eller inde

Skinner solen, kan du nyde din frokost Lyngby udendørs. Det er dog ikke muligt at reservere bord udenfor, men du kan stadig være heldig at få plads, og dermed nyde en middag på en af byens bedste lokationer.

Er vejret ikke til dette, skal du ikke være ked af det. Vores lyse og indbydende lokaler er både hyggelige og stemningsfulde, perfekt til en frokost date med venner og familie – også indendøre.

Vi glæder os til at tage imod dig og byde dig på en lækker frokost.

Læs mere om brunch Lyngby eller Café Lyngby her. Efter din frokost, kunne du tage en tur på torvet og kigge ind i en af de mange butikker, som sælger alt fra køkkengrej til tilbehør til hunde.

Opsat af marketing-eksperten.dk