Picasso logo

Café Lyngby
besøg stemningsfulde
og hyggelige Picasso

morgen, middag & aften

velbekomme

Er du på udkig efter en hyggelig cafe i Lyngby til mad, kaffe eller kage, så ligger Picasso centralt placeret på hovedgaden, og er et oplagt valg til dit næste besøg. Her finder du en spændende og lækker menu, uanset om det er til morgen, middag eller aften.

 

Et spisested med højt til loftet

Picasso er en cafe i Lyngby for alle, store som små. Vi serverer mad for enhver smag, og vi kræser om detaljerne. Hos os er der højt til loftet, og vi sørger både for jer, der har noget særligt at fejre, eller jer, der blot ønsker en dejlig middag eller kaffe i hyggelige omgivelser. Vores dygtige personale tager sig godt af jer, og vi står klar til at imødekomme jeres ønsker og behov. Vi guider jer gerne gennem vores menu, hvis I skulle have nogle spørgsmål.

Forkæl dig selv og dine kære

Hos Picasso finder du en menu med mange fristelser, og det kan sommetider være svært at vælge. Vi tilbyder både retter til voksne og børn, så hele familien kan være med. Trænger du til at forkæle dig selv og dine kære, er vores cafe i Lyngby det helt rette sted. Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores rolige og stemningsfulde omgivelser, hvor I med garanti vil få en god middag og hyggeligt samvær.

Sådan finder du caféen

Kommer du til byen med tog, så ligger Picasso blot en kort gåtur fra stationen. Det er oplagt at følge Lyngby Hovedgade, så du samtidig kan få et overblik over de mange fine butikker i området. Vores cafe i Lyngby er perfekt at kombinere med en shoppetur i byen, hvor du finder både Lyngby Storcenter og mange andre butikker i nærheden. Der er forretninger for folk i alle aldre, og mange nyder at tilbringe en lørdag eller søndag i byen.

Besøg en cafe Lyngby i hjertet af byen

Trænger du til at slappe af i benene efter at have vandret byen tynd, og skal du forkæle dig selv og dine kære med en lækker middag til aften, eller ønsker du blot at svinge forbi til morgen eller middagshygge? Uanset hvad, glæder vi os til at byde dig velkommen på vores cafe i Lyngby. Tag venner og familie under armen og besøg os i hjertet af Lyngby, direkte placeret på hovedgaden, som altid summer af liv og glade dage.
Læs mere om brunch Lyngby eller frokost Lyngby her.