Picasso logo

Brunch Lyngby
blot et stenkast fra
byens storcenter

BRUNCH I LYNGBY

velbekomme

På Picasso finder du muligvis den bedste brunch i Lyngby, så du kan starte din morgen helt rigtigt. Udforsk vores forskellige varianter herunder vælg-selv, klassisk eller vegetar udgaven. Vi har noget for enhver smag – også særligt til børn.

Kombiner morgenmad med en shoppetur

Hos os kan du nyde din brunch i Lyngby blot et stenkast fra byens storcenter, hvilket skaber rammerne for den perfekte shoppedag. Det er oplagt at starte din morgen hos os, og derefter udforske byens mange fine butikker. Picasso er placeret centralt på hovedgaden, så du kan komme til centeret på under to minutter, eller besøge de mange forretninger i nærheden.

Hvornår kan du besøge os

Vores hyggelige cafe serverer brunch i Lyngby alle ugens dage mellem 10.00-13.00. Du kan derfor både besøge os til hverdag og i weekenden, hvis du ønsker at forkæle dig selv, venner og familie.

Hos os finder du mad for enhver smag, og vi tilbyder derfor også forskellige typer af brunch. Du kan vælge mellem den klassiske udgave, vegetar udgaven eller selv sammensætte dine retter på hverdage. Vi tilbyder herudover også en særlig servering for børn, hvis det skulle være et behov.

Vi serverer derfor ikke buffet, men lover dig, at du ikke vil mangle noget fra vores lækre serveringer. Er du ikke til brunch i Lyngby, finder du også mange andre spændende retter på vores menukort.

Et besøg værd året rundt

Vi har mange glade gæster på alle årstider, og vi tager gerne i mod dig hele året rundt. Mange vælger især at besøge byen omkring juletid, hvor hovedgaden og Storcenteret er smukt pyntet med lys, bestemt et besøg værd. I den sammenhæng er du selvfølgelig velkommen indenfor i varmen til en kop varm kakao til din brunch i Lyngby.

 

Brunch i Lyngby for alle

Hos Picasso sætter vi god stemning og hygge i første række, og du kan derfor nyde din brunch Lyngby i hyggelige, rolige omgivelser. Vores lyse og indbydende lokaler har højt til loftet, så både store og små kan føle sig velkomne. Vi ønsker at sætte rammerne for en uformel og lækker middag, hvor alle kan føle sig godt tilpas.

Ønsker du at fejre noget, eksempelvis en fødselsdag, årsdag eller noget helt tredje, så er vi gerne behjælpelige med dette. Vores lokaler er perfekte til både større og mindre grupper. Kontakt os, så finder vi den bedste løsning for jer. 

Vores dygtige personale står klar til at tage imod jer, hvis I skulle have nogle spørgsmål.
Læs mere om frokost Lyngby, restaurant Lyngby eller  Café Lyngby her.